fbpx

Workshops

Work shops

Wil je leren om jezelf professioneel op te maken? Of ben je geïnteresseerd in visagie en benieuwd naar mijn technieken? Dan is deze workshop iets voor jou!

Tijdens de privéles leer ik je stap voor stap hoe je een prachtige glamour make-up aanbrengt op jezelf of op een model. Ik maak de helft van het gezicht op en de andere helft van het gezicht wordt opgemaakt door jou.

Wat leer je allemaal in deze workshop?

Wenkbrauwen vormgeven
Blenden en aanbrengen van oogschaduw
Eyeliner technieken
Basis aanbrengen en coumoufleren
Foundation aanbrengen
Highlight, blush en contouren
Lippenstift aanbrengen
Nepwimpers aanbrengen

*Je dient bij de workshop zelf voor een model te zorgen.

De privé lessen zijn één op één, zodat al mijn aandacht naar jou toegaat. Er wordt gebruik gemaakt van mijn materiaal en producten dus je hoeft zelf niets mee te brengen. Ik werk met professionele producten zoals Mac Cosmetics, Make-up forever, Nars en Anastasia Beverlyhills.

De privé workshop duurt ongeveer 3 uur lang.
Je mag zelf aangeven welke look je zou willen leren zoals een cutcrease, Arabische make-up of glam make-up. Ook kan je er voor kiezen om een extra look te leren op de dag van de prive workshop. Kom je liever met een groep, vriendin of collega? Dat is mogelijk.

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname mee naar huis. Voor Workshop data kun je contact opnemen via Whatsapp +31 (0)6 22 099 570