fbpx

Beauty

Sigma Standout eyes Eyeliners

ioiolLaatst ontving ik deze prachtige eyeliners van Sigma. Het is de nieuwe collectie genaamd Standout Eyes. Ook ontving ik er een handig kwastje bij waarmee je de eyeliners kunt aanbrengen. In deze post review ik deze kleurtjes en laat ik een mooie look zien die ik hiermee heb gemaakt.

Foto 06-07-14 02 35 11Foto 08-07-14 00 13 17De Sigma Standout eyes Gel liner collection bevat 6 kleuren eyeliners ($14 per stuk)

Wicked ( Zwart )
Stunningly Ladylike ( Donker bruin)
Liberally Toasted (Licht warm bruin)
Standout Peacock (Donker blauw)
Unexpected ( Grijs)
Royally Striking (Paars)

Foto 08-07-14 00 14 46De eyeliners zijn erg goed uit te smeren. Toen ik de liners op mijn arm aanbracht gleed het over mijn arm als boter. Het is dus super om mee te werken. De meeste liners zijn erg droog en drogen ook snel op waardoor je snel moet werken. Nu heb je nog even de tijd om je liner perfect bij te werken tot de perfecte wing! Het droogt op waarna het goed op zijn plaats blijft zitten. ik moest echt hard boenen om de swatches van mijn arm af te krijgen. Perfect dus met dit warme weer want veel liners geven af aan de bovenkant van je oog.

Foto 06-07-14 03 42 44 Foto 06-07-14 03 43 01Bij het pakketje ontving ik ook deze Eo6 Winged liner brush. Er zit een scherp puntje aan waardoor je een mooie strakke wing kan creëren. Omdat het kwastje zo klein is kom je ook goed in de hoekjes van de ogen. Ik ben echt super blij met deze kwast want ik had nog steeds niet de perfecte winged eyeliner brush gevonden en ben erg benieuwd of dit mij favoriete kwast gaat worden. Ik denk dat deze kwast het ook goed doet als kwastje om  je wenkbrauwen mee bij te tekenen.

haaaaaaaDe eyeliners dekken in een keer en zijn goed gepigmeteerd. De enige twee kleuren waar moeilijk mee te werken was waren Standout peacock en Royally striking. Op een of andere manier smeerde deze wat vlekkerig uit en dekte niet in een keer. Na twee lagen aan te brengen is het resultaat wel erg mooi geworden. Ik heb dan ook gekozen om Standout peacock te gebruiken voor de eerste eyeliner look als uitdaging.

Foto 08-07-14 00 42 17 Toen ik de bruine kleuren swatchte dacht ik dit kan ik wel eens gaan gebruiken om mijn wenkbrauwen mee bij te tekenen. Het voelde een beetje aan als de Anastasia dipbrow pommades. Ik ben erg benieuwd hoe dat zou gaan uitpakken, ik ga het in ieder geval zeker eens proberen.

8HUEdGV3kPmoOvuBfsRNkREA0qIuYUG2ebgQOOZgLcoDe liners drogen mat en droog op en blijven goed zitten. Toen ik onder de douche stapte met mijn swatches dropen de druppeltjes er gewoon van af en gebeurde er niets.
Kijk wel uit met het aanbrengen van meerdere lagen over elkaar na het is opgedroogt want de liner kan dan wat brokkelig worden. Hier onder zie je een look die ik gemaakt heb met de kleur Standout peacock samen met een glitter liner.

jwz

Wat vinden jullie van de kleuren en welke zouden jullie willen uitproberen?

Comments

  • Lotje november 22, 2015 at 22:00 Beantwoorden

    Prachtige kleuren! Ik ga Wicked zeker is proberen! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *