fbpx

Beauty

New hair – silver/grey

hairrrrrIk heb nieuw haar! Na lang twijfelen heb ik het eindelijk gedaan, mijn haar grijs/asblond verven. Al heel lang had ik de neiging om mijn haar in de make-over te gooien en was toe aan een nieuw kapsel. Ik ben nogal voorzichtig met mijn haar verven maar het was nu wel nodig. Ik ben al een half jaar niet naar de kapper geweest omdat ik twijfelde welke kleur het moest worden. Maar nu is het eindelijk zo ver, mijn haar is grijs blond.
haar1Mijn haar pakt nogal veel rood en mijn goudblonde haar werd een beetje oranje. Na veel wassen met zilvershampoo werd het een beetje asblond maar het hele oranje kleurtje ging maar niet weg. Toen besloot ik om gewoon iets heel nieuws uit te proberen. Ik kwam foto’s tegen op Instagram en heb er wat laten zien aan de kapper en hun hebben er een beetje hun eigen draai aan gegeven wat het nog mooier heeft gemaakt!
haar3Eerst moest mijn haar ontkleurd worden. Het werd helemaal geel, super grappig om te zien. Na dat het was uitgespoeld ging de kleur er in. Er zijn wel 7 verschillende kleuren in maar haar gegaan. Mijn uitgroei is donkergrijs gemaakt en de rest met wat pastel tinten zoals blauw en paars. De kleuren zijn aangebracht met producten van Wella, Instamatic en Color ID.
haar2Na het verven werd mijn haar geknipt met een nieuwe kniptechniek waardoor het heel vol en bol lijkt. Op de foto lijkt mijn haar iets geler omdat het licht binnen geel was. Hier the results na het knippen en verven!
haar4Hier zijn wat foto’s zonder de belichting. Zo ziet het er uit bij daglicht. Vooral als ik het invlecht zie je hoe mooi de kleuroverloop is en de verschillende kleurtjes die zijn gebruikt.
haar5Ook werden er producten van Wella & Moroccan oil in gedaan waardoor het veel volume kreeg. Zelf heb ik de Moroccan oil gekocht wat heerlijk ruikt en je haar super zacht maakt.
haartje9Ik ben helemaal tevreden en happy met mijn nieuwe kleur. Wat vinden jullie van deze extreme make-over? Hier onder nog wat foto’s bij daglicht die met mijn Iphone & Camera zijn gemaakt. haar6Mijn haar is geverfd en geknipt bij Kapsalon Nico Piet in Wormer door kapster Karlijn Piet. Ze hebben super veel nieuwe technieken en kunnen heel veel met kleur. Zeker een bezoekje waard. Kijk op hun Facebook pagina voor de laatste trends.

Comments

 • Come-Moda februari 25, 2015 at 13:28 Beantwoorden

  Staat je goed Jasmijn!

 • Chrystal februari 25, 2015 at 15:06 Beantwoorden

  Heel mooi!

 • Tess Fluit februari 25, 2015 at 15:36 Beantwoorden

  Echt prachtig!

 • Rachel februari 25, 2015 at 16:00 Beantwoorden

  Waaauw het staat je echt prachtig!!

 • mieke februari 25, 2015 at 16:05 Beantwoorden

  ik wist niet dat grijs zรณ mooi kon zijn!

 • Demi februari 25, 2015 at 17:08 Beantwoorden

  Wauw wat ziet het er prachtig uit, en het is ook erg mooi geknipt! Ik vind die haarkleur sowieso heel erg mooi, alleen ik denk niet dat ik het zelf ooit aan zou durven ๐Ÿ˜‰

 • Dounia februari 25, 2015 at 20:09 Beantwoorden

  Wauuuuuw! Dit is echt ZO mooi, staat je supergoed!

 • Lotje februari 25, 2015 at 22:14 Beantwoorden

  Ziet er goed uit zeg! Staat je heel mooi! X

 • Anne mei 29, 2015 at 15:37 Beantwoorden

  Mag ik vragen hoeveel geld je kwijt was? Het staat je echt super.

 • Melanie september 25, 2015 at 21:00 Beantwoorden

  Hee, ik vroeg me af hoeveel je dit gekost heeft.
  Ik ben namelijk laatst ook naar een kapper geweest om het te vragen en zij gaf aan dat het ongeveer 200 euro zou kosten. En hier schrok ik wel van. Is dit overal een beetje zo, of is dit toch wel een ‘normale’ prijs voor deze kleur haar?
  Ik ben er vrij zeker van dat zij het trouwens wel anders deden en niet met al die kleurtjes, maar dat lijkt me juist nog meer werk!

  (Ik zie trouwens nu pas dat ik niet de enige ben die het zich afvraagt!)
  Het staat je echt geweldig.

  x

 • Juliette - Tjuly.nl november 26, 2015 at 14:55 Beantwoorden

  Wow.. Ik heb zo lang getwijfeld om het te doen.. Bang dat het te koel zou zijn met mijn bruine ogen.
  Maar nu ik het zo bij jou zie, heb ik spijt dat ik er vorige week toch maar rood in heb gegooid.. ๐Ÿ™
  Prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *