fbpx

Beauty

Mint & Ocean eyeshadows

jwzzzzzzJe ziet het wel vaker voorbij komen, super mooie mint kleurige oogschaduw looks. Ik was er helemaal weg van en besloot om naar de winkel te gaan  en ook maar eens op zoek te gaan naar mooie mint kleuren. Mijn obsessie begon in de winter toen er nog nergens mint te verkrijgen was omdat het echt een zomerkleur is.

dTy-S-ZiayoWFYcTJ1GlrOHAEGpaV1bPua3jaZBKT88Nu heb ik een hele collectie bij elkaar verzameld van verschillende budget-proof oogschaduw kleuren. Ik heb alles bij de Kruidvat gekocht behalve de twee roll on glitters van NYX, die bestelde ik online bij Douglas.

Naamloos

blog1.  NYX roll on shimmer in Green €6,99 – NYX roll on shimmer in Sea Foam €6,99 – 3. Catrice Absolute eyecolour mono in 910 My Mermint  €2,89 – 4. Essence Secret party eyeshadow in 02 swimming pool to go €- 5. Catrice Essence Liquid metal eyeshadow in 100 What do you Sea?  €3,99 – 6. Max factor Earth Spirits eyeshadow in 131 Ultra Aqua

2

7eTQswrqAubw7Jd8zhoBG6uzJ6k7sca75Qy9oA2J5no

Swatches van links naar rechts: Nyx Sea Sea Foam – Nyx Green – Catrice What do you sea? – Max factor Ultra Aqua – Catrice My mermint – Essence swimming pool to go

Ik heb twee looks gemaakt op twee modellen. Ik wil laten zien dat je deze kleuren goed kan combineren.

fH1WFrHroLZri1u8hvsoYWYG0n9mqggz0nTPNNo44oUqT3HkcknUSeON15hO8dNFUOMSxqhSDGwRMmqCbdzwv0Bij deze make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Crease (arcadeboog) NYX blush in Taupe, Crease Catrice What do you Sea?

Op het bewegend ooglid heb ik eerst Max factor Ultra Aqua aangebracht met daar overheen de twee Nyx roll on shimmers.

De kleur heb ik naar binnen laten overlopen met de kleur Catrice My mermint . In de binnenste ooghoek bij de traanbuis heb ik Mac pigment in Vanilla gebruikt. De Wimpers komen van Ebay.

1Hier een lijstje met de rest van de producten die ik heb gebruikt voor deze look: wenkbrauwen : Anastasia Beverlyhills dipbrow pommade in darkbrown & taupe. Foundation Mac studio fix fluid in NC30, Concealer Mac pro longwear in Nc15 gemengd met Nc20.

Contour Anastasia Beverlyhills contour refills in Nutmeg & Fawn. Onder de ogen heb ik de concealer  vastgezet met Anastasia Beverlyhills contour refill in Banana. Blush van Kiko, Highlight Mac vanilla pigment, Lips Anastasia Beverlyhills liquid lipstick in Lovely & Mac Stripdown lipliner.

z5WEXIpkOo2yEjj697UAJ30R0vZlBAc19JpbuvnwgpABij deze look heb ik in de crease een zalm roze kleur gebruikt van Make-up Studio, daar overheen heb ik de kleur What do you sea? van Catrice gebruikt en vooral dik aangezet in de buitenste ooghoek. Op het bewegend ooglid heb ik de kleur my mermint gebruikt.

In de binnenste ooghoek heb ik een losse oogschaduw poeder gebruikt in een parelmoer kleur. Helaas kan ik er niet achter komen wat voor merk het is.

Processed with RookieProcessed with RookieOnder het oog heb ik eerst een crème gebruikt. Ik gebruikte hiervoor de nieuwe crème colors van Anastasia Beverlyhills. Ik heb Ocean & barbie pink gemengd. Daar overheen heb ik ‘Star cobalt’ van Anastasia Beverlyhills aangebracht. De wimpers zijn ook afkomstig van eBay.

Processed with RookieHier de lijst met producten die ik heb gebruikt voor de rest van de look: Wenkbrauwen Kryolan potloodje in taupe kleur, Foundation Mac studio fix fluid in NC25, Concealer Mac pro longwear in NC15.

Contour Anastasia Beverlyhills contour refill in Fawn, Blush Kiko, Lips Kiko lipstick en Mac lipliner in Stripdown.

Processed with Rookie Processed with Rookie

Wat vinden jullie van deze kleuren combinatie en zouden jullie het durven dragen?
Voor meer leuke looks kan je een kijkje nemen op mijn Instagram, @Jasmijniris

 

Comments

 • Kim juni 19, 2015 at 16:16 Beantwoorden

  Super mooi! Ik zou het zelf niet zo snel dragen, maar vind het wel heel mooi gedaan.

 • ria juni 19, 2015 at 17:50 Beantwoorden

  Ziet er prachtig uit

 • Mieke juni 20, 2015 at 11:58 Beantwoorden

  Ik heb die shimmer variant van Catrice ooit gekocht adhv een review maar nooit gebruikt. Ik ben meer van de bruin en brons tinten. Het zijn wel prachtige looks, wauw!

 • Petra juni 20, 2015 at 21:53 Beantwoorden

  Geweldig deze looks met deze tint , die zou ik wel dragen…..heel mooi!

 • wies juni 22, 2015 at 22:37 Beantwoorden

  Wat maak je toch prachtige looks! Zou je een keer een artikel willen maken over je favoriete nepwimpers?
  Liefs,

  Wies

  • Jasmijn juni 22, 2015 at 23:00 Beantwoorden

   Ah dankje wat lief. Goed idee! Zodra ik wat meer wimpers heb geprobeerd ga ik zeker een blogpost er over schrijven!
   Liefs Jasmijn

 • Liset - Beautydagboek juli 20, 2015 at 23:53 Beantwoorden

  Wauw, wat ben jij goed met make-up! En wat een prachtige foto’s. Zo goed krijg ik mijn make-up nooit vastgelegd. Het wordt altijd minder intens op de camera helaas. En wat een leuke blog, jammer dat je niet zo vaak post, want ik zou zeker meer van je willen zien :).

 • phu quoc island resorts december 23, 2015 at 13:12 Beantwoorden

  Prices for airlines departing from San Francisco International Airport are running from $1,700 and higher with one or two stops to Hanoi or Ho Chi Minh City, and takes about 17 hours or more.

  Many of the local scenic spots, like the Valley of Love and Lake of Sighs, pander to the giddy couples.
  Towering peaks rise up, often swirled in misty clouds, clad in neat rice terraces
  marching down, following contour lines like a brilliant green topographic map.

 • Find resorts in greece mei 8, 2016 at 11:11 Beantwoorden

  Had a stressful week aat perform?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *