Are you ready to see the red carpet version of yourself?

Jasmijn Visagie verzorgt make-up voor allerlei verschillende gelegenheden. Ik ben vooral gespecialiseerd in glamour en bruidsmake-up waarbij de nieuwste technieken op make-up gebied worden gebruikt.

Wil je er stralend uitzien voor een bruiloft, gala, feestje, festival, fotoshoot of wil je er gewoon mooi uitzien op je rijbewijs of paspoort? Maak dan een afspraak en laat je opmaken met de nieuwste technieken.

Make-Up Time

Laat je omtoveren tot de rode loper versie van jezelf door middel van de nieuwste technieken op make-up gebied. Laat een voorbeeld zien met wat jou aanspreekt qua look zodat we jou visie tot leven kunnen laten komen. Samen zorgen wij ervoor dat jij straalt op deze mooie dag.

Als make-up artist werkt ik met professionele producten, zoals o.a Mac, Anastasia Beverly Hills en Make-up Forever.

Je ontvangt gratis nepwimpers bij het maken van een afspraak. In de salon heb ik allerlei soorten wimpers, van naturel tot vol en lang. Je mag natuurlijk ook altijd zelf wimpers mee brengen.

Tarieven

  • Natural make-up€65
  • Avond make-up€80
  • Fotoshoot make-up€80
  • Fotoshoot op locatie€ *
  • * € Prijs in overleg

Duur

  • Natural make-up60 min.
  • Avond make-up90 min.
  • Fotoshoot make-up90 min.

Extra informatie

Wij raden aan op tijd een afspraak te boeken als de trouwerij plaats vindt in het weekend. Het is niet mogelijk om langer dan een jaar vooruit te boeken.

Omdat ik een salon heb is op locatie komen niet mogelijk, ook niet bij een groep of tegen extra betaling. Je bent wel altijd welkom om naar de salon toe te komen.

Zelf verzorg ik geen haarstyling, wel is het mogelijk om een haarstyliste erbij te boeken. Op mijn advies raad ik Esra van Glamorous Hairstyling aan, ze komt indien beschikbaar op aanvraag naar de salon toe. Je dient zelf contact op te nemen met de haarstyliste om te vragen over haar beschikbaarheid op de door jou gekozen datum.

Wil je weten waar de salon gevestigd is, klik dan op de contact pagina.