Are you ready to see the red carpet version of yourself?

Bij Jasmijn Visagie kun je terecht voor make-up voor allerlei verschillende gelegenheden. Ik ben vooral gespecialiseerd in glamour en bruidsmake-up, waarbij ik gebruik maak van de nieuwste technieken op make-up gebied.

Of je nu wilt stralen op een bruiloft, gala, feestje, festival, fotoshoot of er gewoon mooi uit wilt zien op je rijbewijs of paspoort, maak dan een afspraak en laat je opmaken met de nieuwste technieken. Laat je schoonheid naar boven komen en voel je op je best met professionele make-up van Jasmijn Visagie

Make-Up Time

Laat je omtoveren tot de rode loper versie van jezelf met behulp van de nieuwste technieken op make-up gebied. Laat me een voorbeeld zien van wat je aanspreekt qua look, zodat we jouw visie tot leven kunnen brengen. Samen zorgen we ervoor dat je stralend bent op deze speciale dag.

Als make-up artist werk ik met professionele producten, zoals Mac, Anastasia Beverly Hills en Make-up Forever.

Als je een afspraak maakt, ontvang je gratis nepwimpers. In de salon heb ik allerlei soorten wimpers, van naturel tot vol en lang, maar je mag natuurlijk ook altijd zelf wimpers meebrengen.

Tarieven

  • Natural make-up€70
  • Avond make-up€85
  • Fotoshoot make-up€85
  • Fotoshoot op locatie€ *
  • * € Prijs in overleg

Duur

  • Natural make-up60 min.
  • Avond make-up90 min.
  • Fotoshoot make-up90 min.

Extra informatie

Wij raden aan om op tijd een afspraak te boeken als je trouwerij plaatsvindt in het weekend. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om langer dan een jaar vooruit te boeken.

Omdat ik een salon heb, is het niet mogelijk om op locatie te komen, ook niet bij een groep of tegen extra betaling. Je bent wel altijd welkom om naar de salon toe te komen.

Ik verzorg zelf geen haarstyling, maar het is wel mogelijk om een haarstyliste bij te boeken. Op mijn advies raad ik Esra van Glamorous Hairstyling aan, die op aanvraag naar de salon toe komt als ze beschikbaar is. Je dient zelf contact op te nemen met de haarstyliste om te vragen naar haar beschikbaarheid op de door jou gekozen datum.

Als je wilt weten waar de salon is gevestigd, klik dan op de contactpagina