fbpx

Bridal Services

Bridal Services

Je kunt bij Jasmijn Visagie terecht voor prachtige Bridal looks om te stralen op de mooiste dag van je leven. Laat jezelf omtoveren tot een prachtige bruid door ons team.

Jasmijn Visagie verzorgd niet alleen bruidsmake-up, maar ook de moeder van de bruid, bruidsmeisjes, familie en vriendinnen kunnen bij ons terecht voor een prachtige glamorous look zodat ook zij stralen op deze mooie dag.

Wij verzorgen ook visagie voor de verloving, Henna feesten en voor fotoshoots en video’s die van te voren worden gemaakt voor de bruiloft.

Proefsessie
Ook kun je terecht voor een proefsessie zodat wij op ieder detail kunnen letten en alles perfect is op de dag zelf. Neem bijv. een foto mee zodat wij een idee hebben en kunnen kijken wat het mooiste zal staan en bij je past. Kom tot rust in de salon en haal het mooiste van jezelf naar voren door middel van make-up! Enhance your beauty!

Als je graag wilt weten of wij beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op.
Wij raden aan op tijd een afspraak te boeken als de trouwerij plaats vindt in het weekend.

Wij werken uitsluitend in de salon en komen niet op locatie, ook niet bij een groep. De salon is 30 min van Amsterdam af. Meer informatie over de locatie vind je bij contact.