fbpx

About Me

About Me

Welkom op mijn website Jasmijnvisagie.nl. Vind je het ook leuk om meer te weten over mij en wie er achter de website zit. Hier stel ik mij even voor.

Wie ben ik?
Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Jasmijn Iris Sluis, geboren in 1993 en kom uit de Zaanstreek.

In 2015 heb ik de opleiding allround makeup artist afgerond bij Ron Romeijn International make-up academy en heb een aantal masterclasses gevolgd van o.a Samer Khouzami.

Als sinds jongs af aan heb ik een enorme passie voor visagie en verdiep ik mij al in de beauty industrie. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en ben nu trotste eigenaresse van mijn eigen make-up salon in Wormer.

Social media
Jasmijn Visagie is in een korte tijd snel gegroeid via social media. Op mijn social media kun je mijn nieuwste werk zien en een kijkje nemen achter de schermen van een visagiste. Mijn Instagram pagina is @jasmijnIris.

Specialisatie
Ik ben vooral gespecialiseerd in glamour en bruidsmake-up waarbij de nieuwste technieken op make-up gebied worden gebruikt. Ook ben ik mij gaan specialiseren in verschillende soorten huidskleuren zoals de hele lichte huid en de donkere huid, wenkbrauw shaping en Arabische/Bollywood make-up.

Iedereen kan bij Jasmijn Visagie terecht en word omgetoverd tot een echte celebrity.