fbpx

Beauty

ABH Sweets glowkit & make-up look

In mijn vorige post zagen jullie hoe ik een look had gecreëerd met de andere glowkit van Anastasia Beverlyhills in ”Moonchild”. Tegelijk met Moonchild kwam ook de glowkit ”Sweets” uit! Een highlight kit met vier verschillende tinten highlighter.

Processed with Rookie Cam
De kleuren zijn gebaseerd op snoepjes, ze doen mij denken aan een prachtige zomeravond met zonsondergang. Deze kit vind ik geschikt voor iedere beauty liefhebber omdat de kleuren heel neutraal zijn. Mooie goud tinten wat de make-up look meteen die summer Jlo glow geeft.

Processed with Rookie Cam

De glowkit bevat vier kleuren:

Marshmallow – Intense pear with gold reflect
Sassy Grape – Lavender with blue reflect
Taffy – A fusion of peach, pink, and gold reflect
Butterscotch – Caramel gold with white reflect

De glowkit is te bestelen via www.Anastasiabeverlyhills.com en kost 40 Dollar.

Processed with Rookie CamSwatches van boven naar onder: Butterscotch, Sassy grape, Marshmallow & Taffy

De structuur va de highlighter voelt erg fijn aan op de huid en met het swatchen. Ik heb het idee dat de highlighters steeds beter worden van Anastasia. De pigmentatie is erg goed en het voelt zacht, romig en erg dekkend aan. Ook geeft het een mooie reflectie met verschillende nuances als het licht er op schijnt net als bij het andere pallet. Ik vind het echt gaaf dat bij iedere lichtval de highlighter anders kleurt.

Processed with Rookie Cam

De kleuren zijn zo gepigmenteerd dat het ook voor een oogschaduw door kan gaan. Zelf breng ik de highlighter aan met een klein fluffy kwastje van de Hema, en bouw de highlighter beetje bij beetje op voor een mooi overlopend effect.

Processed with Rookie Cam
Met de glowkit ben ik een make-up look gaan creëren waarbij ik allemaal matching producten bij elkaar heb gezocht. Dit is de look die ik heb gecreëerd.

20160814_132211000_iOS
De glowkit is gebruikt als highlighter en als oogschaduw.  Op de jukbeenderen heb ik de highlighter in Marshmallow gebruikt en op de ogen Marshmallow, Butterscotch & Taffy.

gabriella-collage-text

Producten die zijn gebruikt voor deze look: Wenkbrauwen: ABH dipbrow in medium brown, Ogen: ABH Modern renaissance palette (kleuren in afbeelding hier onder) & ABH Sweets glowkit.

20160814_110744000_iOScollll

Wimpers: Lashqueen lashes in Faria, Foundation: Mac studio fix fluid & Studio fix powder, Concealer: La girl pro concealer, Contour: ABH powder contourkit, Blush: Kiko Miami Beach Babe Double Deco Blush o2 , Lips: Mac stripdown lipliner + ABH liquid lipstick in Dolce.

collaaaa

Wat vinden jullie van deze Bronze Summer look en de Anastasia beverllyhills Sweets glowkit ?

No comments yet! You be the first to comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *