fbpx

Beauty Make-up

8 tips for feeling your best on your big day!

Ben je hier aan het rond kijken voor je speciale dag en heb je nog wat handige tips nodig? Hier zijn 8 tips die er voor zorgen dat je bruiloft perfect verloopt. 

Tip 1: Boek een Proef make-up
Ik raad altijd aan om als bruid een proef make-up te boeken. Zo kunnen we experimenteren en kijken wat jou gezicht extra laat spreken.

Bij de proefmake-up kijken we samen welke kleuren en welke stijl het beste bij jou past en laten wij jou visie tot leven komen. Het voordeel van een proefsessie is, dat je er alvast een dag mee kunt rond lopen zodat je weet hoe het in de loop van de dag reageert op jou huid. Als de proefsessie voorbij is en de make-up naar jou wensen is maak ik een aantekening van welke producten er zijn gebruikt. Zo kunnen we op de grote dag aan de slag gaan met de juiste producten die het beste bij jou passen.

– On her wedding day, a brides make-up should not be trendy.. It should bring out her best features.

Tip 2: Bring a friend
Breng gezellig een vriendin mee of familielid. Gezelschap is altijd fijn op je speciale dag zodat jij je goed kunt focussen op alle mooie momenten van de dag. Je vriendin kan je ondersteunen en helpen met de kleine dingetjes, bijvoorbeeld even checken of alles goed verloopt.

Tip 3: Wordt het een emotionele dag en zullen er veel tranen vloeien?
Kies voor een make-up look met weinig zwarte accenten. Ook is het handig om misschien wimperextensions te laten zetten. Wimperextensions kunnen niet los gaan waardoor het ideaal is voor een emotionele dag en je ziet er de volgende dagen nog steeds glamorous uit!

Tip 4: Planning
Zorg er voor dat je niet hoeft te stressen op de dag van de bruiloft. Ik raad altijd aan om de afspraak bij de visagiste en haarstyliste wat eerder in te plannen zodat je niet bang hoeft te zijn dat je te laat komt en de bruidegom, fotograaf en gasten moeten wachten.

Tip 5: Goede nachtrust is key!
Zorg voor een goede nachtrust. Het is belangrijk dat je fit en energiek bent op de dag van de bruiloft omdat het een lange dag is. Goede nachtrust is ook goed voor de huid en zo heb je geen last van donkere kringen of onrustige huid door slaapgebrek.

Tip 6: Take good care of yourself!
Bruiloften duren lang dus zorg er voor dat je goed eet, ook als je gespannen bent. Neem een stevig ontbijt en eet gezonde voeding. Neem een flesje water mee en drink veel water gedurende dag dag zodat je goed gehydrateerd blijft.

Tip 7: Make-up rescue kit!
Weet je van je zelf dat je snel gaat zweten in het gezicht of ben je van plan nog een hapje te gaan eten? Neem een lippenstift mee die je graag op zou willen deze dag zo dat je het bij kunt werken. Ook raad ik aan om altijd een translucent poeder mee te nemen en een klein kwastje of sponsje. Heb je geen lipstick gekocht, geen probleem! Je krijgt na afloop van de make-up sessie altijd een klein tasje mee voor een touch up.

Tip 8: The big day!
Take a deep breath and relax. Its time to enjoy the day you’ve spent so much time planning.

Ben ik een handige tip vergeten? Laat het weten in de comments
No comments yet! You be the first to comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *