WORKSHOPS

Wil je leren om professioneel op te maken? Dan is deze workshop iets voor jou!

Leer jou make-up skills te verbeteren tijdens deze prive workshop met de nieuwste trends en technieken.

Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van je make-up skills? Dan is deze privé workshop iets voor jou! Tijdens deze 3 uur durende sessie leer je de nieuwste trends en technieken, en hoe je make-up perfect kunt aanbrengen.

Wat ga je leren?

Een goede basis aanbrengen

Primen en skincare

Contour en highlighting

Shapen van het gezicht

Oogschaduw technieken

bijv. de cutcrease en blending

Eyeliner

perfectioneren van de techniek

We gaan samen stap voor stap het gezicht opmaken, en ik help je om je techniek te perfectioneren, of het nu gaat om een eyeliner of een bridal make-up. Je kunt zelf kiezen welke look je wilt leren, en we kunnen de workshop aanpassen aan jouw wensen. Deze workshop is ook een geweldige opfriscursus voor degenen die het vak weer op willen pakken.

Je leert tijdens de workshop één full face make-up look naar keuze, en je kunt er ook voor kiezen om een extra ooglook te leren op de dag van de workshop. De privé lessen zijn één op één, zodat ik al mijn aandacht aan jou kan geven. Als je een onwijze passie hebt voor make-up en graag meer wilt leren, of als je wilt gaan werken als visagiste, dan is deze workshop een must

Tarieven

  • Luxury Workshop€385
  • Extra oog look€115
  • "Leer jezelf opmaken"€250

Duur

  • Luxury Workshop+/- 3 uur
  • Extra oog look+-/ 60 min

Extra informatie

Tijdens de workshop heb je de mogelijkheid om het op een model of op jezelf te leren. Als je als visagiste wilt gaan werken of je skills als visagiste wilt verbeteren, raad ik aan om het op een model te leren. Let op: je dient wel zelf voor een model te zorgen.

Je maakt gebruik van mijn materialen en producten, je hoeft dus niets mee te brengen. Als je meerdere lessen op één dag wilt volgen, houd er rekening mee dat de workshop erg intensief is en dat we per look drie uur lang aan het oefenen zijn. Om deze reden raad ik altijd aan om per dag één workshop te volgen, zodat je alles beter kunt onthouden. Er is altijd de mogelijkheid om een extra ooglook bij te boeken op de dag van de cursus.

Als je liever met een groep, vriendin of collega komt, is dat ook mogelijk.
Na afloop ontvang je een certificaat van deelname als herinnering aan deze leerzame dag